power_pivot_1196x403
Klikkaa ja katso

Ohjauspaneeleillamme muodostat helikopterikuvan liiketoiminnasta ja seuraat ajantasaista tietoa, tavoitteiden täyttymistä ja tunnuslukuja yli järjestelmärajojen. Myynnin, talouden, ostojen, logistiikan, tuotannon ja markkinoinnin tieto on saatavilla yhdestä paikasta, mikä mahdollistaa liiketoiminnan tehokkaan seurannan, suunnittelun ja ennustamisen. Ratkaisumme on raskaan sarjan BI-tuote ketterällä toteutuksella.
Tuote

Käytettävyys ja joustavuus

Tieto on välittömästi käyttäjän saatavilla napin painalluksella, intuitiiviseen ja visuaaliseen käyttöliittymään paketoituna. Taustatiedot haetaan useista lähteistä ja yhdistetään saumattomasti toisiinsa. Data on tarkasteltavissa kaikista mahdollisista käytettävissä olevista näkökulmista esim. asiakkaan, tuotteen, tuoteryhmän, myyjän, kustannuspaikan, toimittajan ja näiden yhdistelmien mukaan. Tiedot esitetään monipuolisesti myös taulukoissa joista voidaan porautua rivi- ja transaktiotasolle asti. Eri tasoisten käyttäjien on tarvittaessa mahdollista luoda myös omia raporttejaan ja murskata jopa kymmeniä miljoonia rivejä dataa omalla työasemallaan Excel-ympäristössä. Valmisraporttien käyttö ei vaadi koulutusta.

Hinta

Veloitamme vain tehdystä työstä ja sovitusta ylläpidosta. Ratkaisustamme emme laskuta lisenssimaksuja, eli tuotteen kokonaiskustannus on asiakkaalle erittäin edullinen. Pyrimme toimimaan ensisijaisesti asiakkaamme olemassaolevalla Microsoft-ohjelmistokannalla ja autamme tarvittaessa lisenssikartoituksessa.

Teknologia ja yhteydet lähdejärjestelmiin

Ratkaisumme ydin on Microsoftin Excel Power Pivot –teknologia, jolla muodostamme yhteydet käytännössä mihin tahansa tietokantaan tai muuhun datalähteeseen. Kehitystyö on nopeaa ja käyttäjät voivat antaa palautetta jo rakennusvaiheessa. Power Pivotin Vertipaq –moottori mahdollistaa kymmenien miljoonien datarivien noutamisen ja pakkaamisen Excelin taustalle, joten useimpien yritysten kohdalla datamalleihin voidaan sisällyttää kaikki liiketoiminnasta kerättävä raakadata.

Kysy lisää myynnistämme.

Palveluihimme kuuluvat myös

  • Microsoft Excel Power Pivot- ohjauspaneelit myynti-
    ja kateseurantaan

  • Power Pivot -datamallin luonti ja ylläpito (mm. DAX-, MDX-, ja SQL-kieliset laskelmat ja kyselyt)

  • Myynti- ja kateanalytiikan sovellukset

  • Räätälöidyt analyytikkopalvelut

  • Asiakas- ja tuotekannattavuuden laskenta

  • Raporttien ja visualisointien suunnittelu ja ylläpito

  • Säännöllisen raportoinnin dynaamiset ratkaisut

  • Mallit ad-hoc-analyysien ja raporttien nopeaa luomista varten esim. talousjohtajalle, analyytikoille tai controllereille